Audio en Video apparatuur
Ook wij zijn al jaren actief op deze nog steeds vernieuwende markt, waarvan de naam AV langzaam verandert in Multimedia.

Maar waar staan die namen nu eigenlijk voor?

Audio-Visueel is horen en zien, Multimedia is gebruik maken
van alle soorten communicatie. Ruim gezien eigenlijk hetzelfde.
Waar het om gaat is dat men door middel van technische hulpmiddelen kan communiceren, hetzij direct, hetzij indirect.

Deze wijze van communiceren is dan ook voor bijna iedereen verschillend en het is de kunst om met de huidige beschikbare techniek dat te realiseren wat voor de klant de beste oplossing is, kijkend naar prijs en prestatie.
Om dat te realiseren is ervaring nodig. En visie die weer het gevolg is van die ervaring.
Dit bovenstaande verhaal kunt u bij ieder bedrijf die deze producten verkoopt tegenkomen, maar waarom moet u toch bij ons zijn?

IVS is nog een van de weinige AV bedrijven, die in eigen huis ontwikkeling doet. En juist deze eigen ontwikkeling maakt uw inrichting, uw presentatieset, uw demonstratieruimte etc. compleet. Wij kunnen als geen ander zorgen dat ook het laatste knopje werkt zoals u dat wilt. Welk systeem u ook koopt, er blijft altijd iets dat niet wil werken zoals u het gepland had.

Ga met ons de uitdaging aan en laat ons uw problemen oplossen. Wij leveren alle merken apparatuur met daarbij dat extra technische IVS-snufje wat uw project af maakt.

Ook voor tal van andere AV verkoopbedrijven doen wij al jaren deze probleemoplossing.

Kijk voor compleet eigen ontwikkelingen op onze pagina elektronica ontwerp.