Projectnaam:
Artikelnr.:
Projectstatus:
Invisible Security Barrier
PJ1010
Prototyping

(kan geleverd worden met een levertijd van ca. 6 weken)

De ISB (Invisible Security Barrier) is een detectie-systeem, welke gebaseerd is op het meten van veranderingen in een onzichtbare wand. Langs elektronische weg wordt deze wand gescand. Komt er door die wand een persoon, een voorwerp, een hand etc., dan wordt er een waarschuwingssignaal gegenereerd.

Deze wand is een twee-dimensioneel vlak welke horizontaal, verticaal of schuin kan staan, afhankelijk van de hoek van de geïnstalleerde scanner.

De ISB heeft drie uitgangen:
  1. Een potentiaalvrij maak en verbreek contact. Hierop is elke bestaande alarminstallatie aan te sluiten

  2. Een driver signaal, welk 12V 50mA kan leveren bij alarm. Hierop kan bijvoorbeeld een piëzo zoemer worden aangesloten of het kan gebruikt worden om een videorecorder te starten bij alarm.

  3. Een videosignaal, waarop een dwarsdoorsnede te zien is van de onzichtbare wand.. Hierop is zowel het gebied voor deze wand als het gebied achter deze wand te zien. Sluit men hierop een videorecorder aan, welke gestart wordt door het signaal van punt 2, dan heeft men een perfecte opname van de oorzaak van het alarm.
Het installeren van de benodigde apparatuur is eenvoudig. Het instellen van de plaats van de onzichtbare wand kan achteraf nog elektronisch bijgesteld worden. Door deze eenvoudige installatie kan het systeem gemakkelijk verplaatst worden.

De ISB is ontworpen voor objectbeveiliging in musea, maar kan altijd aangepast worden naar uw wensen.
Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt altijd contact met ons opnemen.